.

.

QYZSY Doorstop Монтиране на Врата Стопор, Етаж Вратата Стопор, Магнитен Врата Стопор, Матиран Врата Стопор От Неръждаема стомана, Невидима Врата стопор (цвят : бронз)

QYZSY Doorstop Монтиране на Врата Стопор, Етаж Вратата Стопор, Магнитен Врата Стопор, Матиран Врата Стопор От Неръждаема стомана,

BGN 39.52

Налично
Налично

Нашите врати пасажи са здрави, тях не ги е толкова лесно да ръждясва и да ударят, как кутия.Идеални за жилищни или лесно търговска употреба. 【Има два начина за инсталиране на】първо : да се използват самозалепващи се стикери без пробиване, без дупки.Можете да избирате различни методи на инсталацията в съответствие с вашите реалните нужди.Второ : да пробия дупки в стените и вратата, след това да ги винтове и сигурно завинаги, в което е винтове и може да се използва безопасно в продължение на дълго време.Изработен от сплав с с трайно гумени облицовки. 【Стенни/подови инсталиране на】С два варианта за монтаж : стълб може да се монтира вертикално на пода или хоризонтално върху стената.【Здрав и издръжлив】Врата акцентът е направена от неръждаема стомана. 【Дизайн безопасност за деца и домашни любимци】Нашата мат сатен рамка, която да запушва разработен с плавно извит външен вид, без остри ръбове.

Подробности

Подобни продукти в категория