.

.

5G WiFi, Bluetooth Проектор, местни 1080P Full HD Проектор 10000 лумена Поддръжка на 4K, зуум,Коригиране на трапецовидните изкривявания, Съвместимост с TV Stick, iOS, Android, PS5 [Чанта за носе?

5G WiFi, Bluetooth Проектор, местни 1080P Full HD Проектор 10000 лумена Поддръжка на 4K, зуум,Коригиране на трапецовидните изкривявания,

BGN 263.99

Налично
Налично

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за покупки покрит с вашия продукт или да го замени. _BOS_ Бързо в херметично дизайн и ефективни охлаждащи канали могат значително да се подобри цялостната стабилност и срок на годност. 【ПРЕНОСИМИ МУЛТИМЕДИЙНИ ВРЪЗКИ : 】 1.Можете да се свържете стикер на телевизор и работи перфектно на това, а също и показване на това, че на вашия телефон, Младост или нагоре филми. 2. Лесно регулиране на контраста и свържете към него няколко устройства (например лаптоп).може лесно да се свърже с вашия смартфон, PS3, PS4, X-Box ONE или на Wii, за да се насладите на СТРАХОТНИ игри.

Подробности

Подобни продукти в категория