.

.

Bone USB Настолен вентилатор Вградена 2000mAh батерия на Преносим Вентилатор, Сгъваем Настолен Вентилатор с ротация на 180°, 3 нива на скорост на вятъра, по-силен въздушен п?

Bone USB Настолен вентилатор Вградена 2000mAh батерия на Преносим Вентилатор, Сгъваем Настолен Вентилатор с ротация на 180°, 3

BGN 10.87

Налично
Налично

【Вградена батерия 2000m Ah】Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, батерията може да се използва до 5 часа работа (ниска скорост).Съвместим с PC, блок захранване и зарядно устройство. (*Micro USB в комплекта). 【Ултра-тих, но мощен】Малошумная конструкция с 5 рационализирани ножове, вентилатор за намаляване на съпротивлението на вятъра.Натиснете бутона на захранването, за да се регулира притока на въздух, независимо от това на какво ниво ще изберете, той винаги ще ви държи хладно през лятото. 【Лесно почистване】Подвижна конструкция на предния капак ви позволява да се вдигне сетчатую капак за 3 секунди, за да изчистите това без да се налага, както и да спестят вашето време. 【Регулиране няколко ъгли】Оригинален двустранен сгъваема конструкция с регулируеми ъгли.В горещите дни се по-бързо остынете и да се отървете от умората.В горещото лято, ви е необходим лек, но мощен вентилатор за охлаждане от ви.USB Настолен вентилатор ви осигурява комфортен вятър с регулиране на 3-вятър.

Подробности

Подобни продукти в категория