.

.

Smart-часовници, ZOSKVEE Smartwatch за Android и iOS с Сърдечния ритъм, Насищане на кръвта с Кислород, 1,4 Динамичен Циферблат IP68 Водоустойчив, Фитнес тракер 30 Дни в режим на готовнос?

Smart-часовници, ZOSKVEE Smartwatch за Android и iOS с Сърдечния ритъм, Насищане на кръвта с Кислород, 1,4 Динамичен Циферблат

BGN 12.96

Налично
Налично

Ако сте загрижени за зелена светлина, можете да затворите "Мониторинг на сърдечната честота" в приложението).Часовник може да се установи преди 10 аларми.Можете също така да видите по-подробни данни и да задавате и напомняния за честотата на сърдечната честота в приложение 'Inx Fit'.Автоматично монитор сън : Той може да контролира съня автоматично с 9 p.напомняне за аларма : можете ръчно да добавяте, изтривате, включване/изключване на алармата на часовника, или можете да се свържете с приложението "Inx Fit" и да зададете напомняне за тревожност в приложението. Ръководство за потребителя х 1. (Забележка : Автоматичен или набиране на номера не се поддържат).Можете да видите промените в честотата на сърдечната честота директно на часовника. (Забележка : Часовникът ще започне да мига зелено при наблюдение и контрол на сърдечната честота.Заседнал напомняне : смарт часовници могат да ви напомня да се изправи след дълго места за сядане.4 - инчов HD екран часа ви позволява ясно да видите всяко съобщение, можете да видите до 10 на най-новите съобщения и директно изтриване на всяко съобщение.

Подробности

Подобни продукти в категория