.

.

Вентилатор на тавана Верига Дърпа Декоративно Разширяване на 12 инча (а), Цвят Орех Дървени Дръпна Веригата на Вентилатора Дърпа Набор от Бижута За монтаж на таван Л?

Вентилатор на тавана Верига Дърпа Декоративно Разширяване на 12 инча (а), Цвят Орех Дървени Дръпна Веригата на Вентилатора Дърпа

BGN 9.50

Налично
Налично

Разширяване вериги на тяга вентилатор 12 см,регулируема в дължина,верига с топка мъниста диаметър 3мм направени от топчета, покрити с мед. 8 бр. вентилатор на тавана дърпа веригата,се използва за замяна на вентилатора дърпа веригата, осветление,вентилатори, вентилатори, декоративни и т.н. Лесен за инсталиране,просто отрежете необходимата дължина тянущей верига, да я инсталирате на място.Широко се използва,е подходящ за оразмеряване на всички видове монтаж на таван,вентилатор, прави вашето декорация на дома по-красив, подчертава вашата индивидуалност и вкус.С вход за веригата за монтаж на таван, вентилатор.Ако има качеството на проблема, моля, свържете се с нас, ние ще осигурим на 100% възстановяване след обслужване.Или да се замени с нов продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория