.

.

Lurrose Сватбен Гребен За Коса Планински Кристал Цвете Фиби За Коса Crystal Прическа Сватбена Прическа Аксесоар за Коса за Момичета Жена ( Сребро )

Lurrose Сватбен Гребен За Коса Планински Кристал Цвете Фиби За Коса Crystal Прическа Сватбена Прическа Аксесоар за Коса за Момичета

BGN 11.59

Налично
Налично

Блестящи и различни аксесоари за коса, с листа, вие ще бъдете по-уникални и блестящи в тълпата.Подходящ за сватби, рожденни дни, тържества, cosplay, тематични партита или по други специални поводи.Елегантни и красиви, пищни и бляскави, ще ви помогнат да направите по-красива и страхотна прическа.Отлично качество на изработка и зашеметяващ дизайн, шапки ще бъдат избор за вашата сватба.Изработен от висококачествени материали, които ще са по-декоративни, здрави и подлежат на повторна употреба за дълъг период на употреба.Описание на Тези гребени за коса и да украсяват косата си и да помогне е да постигнете своите лични темперамент.Отлична изработка и лек дизайн ще направи моминско още по-красива.Подходящ за булката да носи на сватбата.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : цинк, сплави, планински кристал.- Размер : 11. 50 X7. 30 X7. 30см/ 4. 52 X2. 87 X2. 87 in.- Отлично качество на изработка и зашеметяващ дизайн, шапки ще бъдат избор за вашата сватба.- Елегантен и красив, щедър и нежен, ще ви помогне да направите по-красива и страхотна прическа.- Блестящи и различни аксесоари за коса от листата, вие ще бъдете по-уникални и блестящи в тълпата.- Подходящ за сватби, рожденни дни, тържества, cosplay, тематични партита или по други специални поводи.- Изработен от висококачествени материали, които ще са по-декоративни, здрави и подлежат на повторна употреба за дълъг период на употреба.Пакетът включва 1 x гребен за коса.

Подробности

Подобни продукти в категория