.

.

Bluetooth wireless Selfie Stick Handheld Monopod Вграден Затвор Прибиращ се с Притежателя Fold За смартфон iPhone Samsung (розов)

Bluetooth wireless Selfie Stick Handheld Monopod Вграден Затвор Прибиращ се с Притежателя Fold За смартфон iPhone Samsung (розов)

BGN 10.92

Налично
Налично

Абсолютно нов и качествено.Лек, удобен за използване и удобни переноске.идеално за пътуване, лесно за монтаж, регулируема дължина.Безжично дистанционно управление (10 метра).Вградена акумулаторна батерия.Технически характеристики : Капацитет на батерията : 60 mah Време на готовност : 3 дни, Работно време : 20 часа Напрежение на зареждане : 5 Входен ток : 120 ma Помещение включва : 1x Разтегателен ръчен монопод за селфи с щипка 1 x USB кабел за зареждане Не е за включване на камерата, което е показано на снимките, Скъпи приятелю, всички цветове в магазина за сега.Когато правите поръчка,моля, пишете ни на едно съобщение и да ми кажете какъв цвят да ви хареса.Ако няма изискване,цвят ще бъде доставена в римския цвят.Моля, обърнете внимание на това.Как мога да ги снимат? 1. Включете бутона в долната част на монопод (ако тя не работи, моля, използвайте USB-линия за зареждане на батерията за известно време). 2. Включете Bluetooth на вашия телефон и потърсете Bluetooth монопод, а след това следвайте ги кръстосате. 3. Включете камерата на вашия мобилен телефон, натиснете бутона за монопод и се забавлявайте!.

Подробности

Подобни продукти в категория