.

.

Мобилен Телефон безименен Пръст на Притежателя на Щанд с Автомобилен Стена за смартфон и Таблет,Стойка Въртене на 360 Писалка Щанд - Розово Устна Злато, Черна и Бяла ?

Мобилен Телефон безименен Пръст на Притежателя на Щанд с Автомобилен Стена за смартфон и Таблет,Стойка Въртене на 360 Писалка

BGN 15.19

Налично
Налично

Титуляр пръстени мобилен телефон на Притежателя на Поставка за мобилен телефон.Работи в пейзажен и портретен режим за гледане на видео, сърфиране в интернет, изпращане на съобщения, игри, групови снимки, Face Time и Skype.Дава възможност на ръката си да се отпуснете, сигурно задържане на телефон - никога повече не изпускайте телефона от загубата на заснемане.Гаранция : Всички притежатели на мобилни телефони, продавани от нас, са били тествани, 100% QC, ние обещаваме 30-дневен парите и 90-дневна безплатна замяна.Добро качество и изгодна цена. 1.Освободете ръцете си, за да се насладят на гледане на видео като влакче.На притежателя на кол пръстени чудесно за селфи, видеочатов, гледане на видео, сърфиране в интернет, изпращане на съобщения, игри, групови снимки и Skype. 2.Лесен за това да се регулира, за да осигури удобен ъгъл за пръстите. 3.Anti slip and drop-Предотвратите выскальзывание телефона от ръцете си, като улови пръста си. 4.Стилен и изискан външен вид-модерен и елегантен дизайн.

Подробности

Подобни продукти в категория