.

.

C. S. Lewis - Цитирам : никога не можеш да бъдеш прекалено стар, за да се създаде нова мечта и за постигане на новата цел - Вдъхновяващ стенно изкуство Vintage Art Print - Домашен и?

C. S. Lewis - Цитирам : никога не можеш да бъдеш прекалено стар, за да се създаде нова мечта и за постигане на новата цел - Вдъхновяващ

BGN 15.99

Налично
Налично

Нашата мисия се състои в това, за да привличат повече хора да пътуват и да се наслаждавате на живота с помощта на тези красиви щампи.Занаятчия.Нашите изображения трябва да се даде страхотни идеи за това как обрамить или където обрамить този красив принт.Тези разпечатки не са с рамка.Местните новини.ГОТОВИ ЗА ОБРАМЛЕНИЮ : Тези автентични старинни лексика щампи са с големина повече от 8" x 10" на всеки. Lewis - Цитирам : никога не можеш да бъдеш прекалено стар, за да се създаде нова мечта и за постигане на новата цел - Вдъхновяващ стенно изкуство Vintage Art Print - Домашен или офис интериор - Без рамка - КАЧЕСТВЕНА РЕКОЛТА ЛЕКСИКА ЩАМПИ - Акцент върху създаването на качествени щампи за дома и офиса.САМО ЗА ПЕЧАТ на РЕЧНИКА : Моля, имайте предвид, че това е само за печат-този ред не ще се предлагат с рамка.Благодаря КРАСИВ РЕЧНИК на СТЕННО ИЗКУСТВО : Нашите лексика щампи предоставя ежедневно вдъхновение, красота, спокойствие и са идеален избор за офис, стая в общежитието, клас или у дома.Твое здраве.С помощта на професионални графични дизайнери, всяка колекция е отпечатан в преработен парче старата словарной хартия и локализуется в своя град/дом/пътуване.На базата на страст към местния изкуството и приключения пътуване, местна реколта печат се извършва ръчно в САЩ и е създадена с цел осигуряване на екологична отговорност.

Подробности

Подобни продукти в категория