.

.

MJCFHST Магически силикон скрубер за миене на съдове Гъба за Миене на Съдове Гумени Ръкавици за Почистване на Кухня 1 двойка Greent (Цвят : G-1)

MJCFHST Магически силикон скрубер за миене на съдове Гъба за Миене на Съдове Гумени Ръкавици за Почистване на Кухня 1 двойка Greent

BGN 7.90

Налично
Налично

Тегло >140г.Номер на модела FV0024. Дебелината на средна дебелина.Външен материал гума.Почистване на употреба.Тегло >140g Model Number FV0024 Thickness Medium Thick Outer Material Rubber Usage Cleaning Material siliconewight 240g Size 32.5*11.5*2cm Shipping Fast With Stocks Drop Доставка Welcomekitchen доставки кухня itemsscrubber brush car washpet ръкавица пет grooming Dishwashing Gloves Car Wash Scrub Magic Sponge Кухня washing Gloves Precautions : 1. Този продукт се продава само с ръкавици за еднократна употреба, а други елементи са необходими за стрелба.2. За въпроси некачественности този продукт не подлежи на връщане.3. Ръчно измерване на продукта ще доведе до отклонения в 1-3 см, което е нормално.4. Нови продукти, нови стилове, купувайте си с увереност.5. Ако има някакви щети, моля, свържете се с нас и ние ще използваме най-бързо решение за всички.6. Срок на доставка около 15 работни дни.Връщане на парите не се приема в продължение на повече от 30 дни.7. Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, можете да ни остави съобщение и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Съвет : поради условията на снимане светлина и условията на осветление може да доведе до разлики в цвета и продукти са предимно на физически продукти.Добре дошли в нашия магазин, ние привезем ви красиви подаръци Обичам го, добавете в количката!.

Подробности

Подобни продукти в категория