.

.

Рефрактометър Вино, Автоматичен Рефрактометър Соленост на Рефрактометъра на Компенсация на Температурата на Рефрактометъра Точен за Набиране на Homebrew за Течно те?

Рефрактометър Вино, Автоматичен Рефрактометър Соленост на Рефрактометъра на Компенсация на Температурата на Рефрактометъра Точен

BGN 19.35

Налично
Налично

Показател на пречупване, произведени в съответствие с различен показател на пречупване на течности, малки и точна.Лесен за използване, силен рефрактометър компактен по размер и е лек на тегло, удобни за хващане и носене със себе си.Широк спектър на приложение помага рефрактометру да се обърне за повечето течни захарни теста.За практическата приложимост на високо качество на рефрактометъра може да запази своята висока производителност в продължение на дълго време.Лесен и интуитивен начин на работа може да бъде подходящ за вашата употреба.Функция : 1. Показател на пречупване, произведени в съответствие с различен показател на пречупване на течности, малки и точна.2. Лесен и интуитивен начин на работа може да бъде подходящ за вашата употреба.3. Широк спектър на приложение помага рефрактометру, подходящ за повечето течни захарни теста.4. Лесен за използване, силен рефрактометър, компактен размер и светел в теглото, удобен, за да се пази нагоре и носят наоколо.5. За почти adoptability, високо качество на рефрактометъра може да запази своята висока ефективност в продължение на дълго време.Спецификация : Тип елемент : рефрактометермодель : RHB-90 ATCSugar Обхват на теста 0-90%Точност на измерването : 0.1%Материал : Алюминийавтоматическая температурна компенсация (ATC) : 10℃~30℃ (50℉~86℉) Списък с пакети : 1 x рефрактометр1 x Dropper1 x Отвертка1 x Ръководство пользователя1 x Плат(цветът е случаен).

Подробности

Подобни продукти в категория