.

.

Тестер на стойност Брикс, Модел Измерител на концентрация на РХБ-90АТК Компактен в компенсация на температурата алуминиев материал размера автоматично за на откри?

Тестер на стойност Брикс, Модел Измерител на концентрация на РХБ-90АТК Компактен в компенсация на температурата алуминиев материал

BGN 21.03

Налично
Налично

Лесен за използване, силен рефрактометър компактен по размер и е лек на тегло, удобни за хващане и носене със себе си.Показател на пречупване, произведени в съответствие с различен показател на пречупване на течности, малки и точна.Широк спектър на приложение помага рефрактометру да се обърне за повечето течни захарни теста.Лесен и интуитивен начин на работа може да бъде подходящ за вашата употреба.За практическата приложимост на високо качество на рефрактометъра може да запази своята висока производителност в продължение на дълго време.Функция : 1. Показател на пречупване, произведени в съответствие с различен показател на пречупване на течности, малки и точна.2. Лесен и интуитивен начин на работа може да бъде подходящ за вашата употреба.3. Широк спектър на приложение помага рефрактометру, подходящ за повечето течни захарни теста.4. Лесен за използване, силен рефрактометър, компактен размер и светел в теглото, удобен, за да се пази нагоре и носят наоколо.5. За почти adoptability, високо качество на рефрактометъра може да запази своята висока ефективност в продължение на дълго време.Спецификация : Тип елемент : рефрактометермодель : RHB-90 ATCSugar Обхват на теста 0-90%Точност на измерването : 0.1%Материал : Алюминийавтоматическая температурна компенсация (ATC) : 10℃~30℃ (50℉~86℉) Списък с пакети : 1 x рефрактометр1 x Dropper1 x Отвертка1 x Ръководство пользователя1 x Плат(цветът е случаен).

Подробности

Item Type:
Refractometer
Model:
RHB-90ATC
Sugar Test Range 0-90% :
Measurement Accuracy:
0.1%
Material:
Aluminum
Automatic Temperature Compensation (ATC):
10℃~30℃ (50℉~86℉)
Package List:
1 x Refractometer :
1 x Dropper :
1 x Screwdriver :
1 x User Manual :
1 x Cloth(color random) :

Подобни продукти в категория