.

.

Лукас Convertible Under Seat Carry on Bagage - Разтегателен 15 - инчов бизнес пътен куфар Weekender Нощувка - Лека чанта на 2 колела (червен)

Лукас Convertible Under Seat Carry on Bagage - Разтегателен 15 - инчов бизнес пътен куфар Weekender Нощувка - Лека чанта на 2

BGN 76.79

Налично
Налично

Меняйтесь напред и назад, в зависимост от вашите нужди при пътуване.✈️ ПОСТРОЕН ЗА ПЪТУВАНЕ; Пътуване по-лесно от всякога, с кабриолетом Лукас под седалката на ръчния багаж; Конструкция softside може малко да се сгуша, и по-лесно да се поберат и в тесни пространства (в сравнение с hardside); Лека конструкция, помага ви да се придържате към ограниченията на теглото на авиокомпания и да се избегнат ненужни летищните такси, които го правят най-добрите куфар за вътрешни и международни пътувания. -Застегните разширена област на ципа, за да я закачите. -Расстегните с цип на горния багажник, освобождавайки допълнителни чантата вътре.Освен в случаите, когато не е нужно да вземат със себе си ръчен багаж. ✈️ ПОСТРОЕН ЗА КОМФОРТ И УДОБСТВО, Можете лесно да изтеглите този 2-колесни раница на летището с ергономична дръжка, която осигурява лесна маневреност и намаляване на всяко натиск с ръцете си по време на движение. ✈️ BUILT FOR TRAVEL : Конвертируемая ръчния багаж под седалката също се разширява, за да се превърне в пълен размер ръчно кладью, отговаряща на стандартите на повечето авиокомпании. МНОГОЦЕЛЕВИ : Вашият добър спътник за пътуване, може да се ползва като фитнес зала/ спорт/ на вечер/ уикенд/ раница/самолета ръчен багаж/ багаж.Чанта също има слайд-изложени на дръжката с кнопочным ключалка е подходяща за използване като под седалката, така и в качеството си на пълен размер на ръчния багаж, лесно и прибран на сигурно с цип. ✈️ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ; Ограничена 5 годишна гаранция на производителя, плюс обещание надежден спътник, което покрива и разходите за ремонт, за вреди от всякакъв дефект на производителя или замяна на дефектните багаж ръчния багаж; РАЗМЕРИ на КОРПУСА (без разширение) : 15 X 8 X 13.

Подробности

Подобни продукти в категория