.

.

Eilimy Анти-Шпионски Wireless RF Signal Детектор [най-Новата професионална версия] Bug Camera GPS Signal Детектор _BOS_ Откриване на GPS Tracker Скрита камера Слушане Устройство Сигнал детект?

Eilimy Анти-Шпионски Wireless RF Signal Детектор [най-Новата професионална версия] Bug Camera GPS Signal Детектор _BOS_ Откриване

BGN 37.44

Налично
Налично

❤ [Позиция за продажба на продукта на] Безжичен детектор на сигнали Eilimy K68 може ефективно да ви помогне да намерите скрити камери, GPS тракери, безжични подслушвателни устройства, на силно магнитно обзавеждане и силни радиационни сигнали, които заплашват здравето на човека.Продуктът изглежда красива, а качеството по-горе. ❤【ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】Може да се използва в офиси, важни делови преговори, конфиденциални срещи, къщи, бани, коли, хотели, съблекалнята и т. ❤【ОПАКОВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Продукти включват полночастотные детектори,сигнални антени, силни магнитни антени за откриване, захранващи адаптери и USB-кабели, вградени литиево-полимерни батерии и по-дълго време на изчакване. на Различни среда, които трябва да бъдат защитени, не са наблюдавани, не подслушиваются и не са засечени.Ultra-висока чувствителност и широк диапазон на откриване за защита на вашата поверителност.Безжичен детектор на сигнали Eilimy-вашият най-добър избор!.❤【ЗАЩИТА на личния живот на】Eilimy Signal Detector е ефективен детектор на сигнали, който ви помага да открие различни колебания на сигнала в околната среда, а също и да открива и блокира различни устройства за предаване на сигнали грешки, като скрити камери, GPS тракери, чрез колебания на сигнала. ❤【ЛЕСЕН ЗА използване и мощен】Детектор на сигнала K68 - това е най-новото професионално актуализация.

Подробности

Подобни продукти в категория