.

.

ЦИН Вана, Подложка за Душата Нескользящий 40 x 16 Подложка за къпане Голям Въздушен Мехур Отвор Дизайн, Без Натрупване на Вода за Вана и Баня (зелен)

ЦИН Вана, Подложка за Душата Нескользящий 40 x 16 Подложка за къпане Голям Въздушен Мехур Отвор Дизайн, Без Натрупване на Вода

BGN 14.38

Налично
Налично

【Материал без формалдехид】SGS тестван, не съдържа вредни вещества формалдехид и тежки метали, в екологично чист и безопасен, идеален за употреба възрастните хора и децата. 【Гуманизированный дизайн】Конструкция на големи дупки не само не се плъзга, но и по-лесно се слива, така че мат за душата не се натрупва вода.Маркирайте няколко масаж мехурчета, използвани за облекчаване на умора на тялото за ден и комфортно масаж на сензорни част на тялото.Дъното приема вакуумную присоску, която е силна, чрез адсорбция, стабилни и неподвижни. 【Перфектен размер】Подложка за вана е 40 x 16 инча, тя се покрива по-голяма част от вани.Ние даваме u подложка за душ с дебелина 0,6 см, за да се чувствате удобно, легнало върху него.Отличен за домове, хотели, болници, помощни помещения, фитнес зали, сауни, спа центрове и душ кабини. 【Машинно пране】Поддръжка машинно или ръчно пране, след измиване може да бъдат директно погълнати в стената, за да изсъхне, не заемат място и пространство. 【Топло съвет】Мат се поставя само на чиста, гладка повърхност, без адсорбция върху неравни повърхности.Постелки за баня, които се използват от цялото семейство, подходящи за възрастни хора и деца.Цвят : Зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория