.

.

LUVME Кафяви КОСА Перуки за Черни Жени Коси Обемна Вълна Перука Дантела Отпред 4x4 Закриване на Перуки, изработени от Човешка Коса Предварително Оскубани Избелени Въз?

LUVME Кафяви КОСА Перуки за Черни Жени Коси Обемна Вълна Перука Дантела Отпред 4x4 Закриване на Перуки, изработени от Човешка

BGN 207.92

Налично
Налично

【Материал на косата】 : Този перука дантела отпред 4x4 човешка коса са изработени от 100% на необработени бразилски девствени човешки косъм, отрезанных от донор млади момичета, се чувства гладка и мека, свободен от объркване и минимален отърваване.Можете да къдря или изправяне на по своему. 【Размерът на покрива, перуки дантела отпред 4x4】 : Капачка със среден размер (21.5"-22.5") По подразбиране,капак, има 4 гребен(2 страни,отпред и отзад)и регулируеми каишки,тя може да помогне да се фиксира върху главата , тя може да отговаря на повечето хора е, лесно се носи. 【Цвят на косата(забележка : цветовете могат да се различават от светлина и друго на екрана) 4x4 дантела закриване на перуки обемна вълна. 【Предварително выщипанные и обезцветени възли】 : Предварително выщипанная линията на растеж на косата с леко обесцвеченными възли, за да се избегне мосв, ще ви направи най-естествената линия на растежа на косата!.Поддържа изпращането FBA Prime(1-дневната доставка, 2-дневната доставка и стандартна доставка). 24 - часово обслужване на клиентите винаги Ви очаква.

Подробности

Подобни продукти в категория