.

.

Лилаво Мъгла Неопреновая Чанта За Обяд Мъкна с Покет пагон Изолиран Топлинна Обяд Бокс Мъкна Водоустойчив Pinic Работа за Жени Мъже Възрастни(Кактус Алпака 2)

Лилаво Мъгла Неопреновая Чанта За Обяд Мъкна с Покет пагон Изолиран Топлинна Обяд Бокс Мъкна Водоустойчив Pinic Работа за Жени

BGN 13.59

Налично
Налично

Тази неопреновая чанта за обяд на 100% сигурна, може да се пере, и тя може да ви помогне да дадат своя принос в опазването на околната среда, няма да изваждаме хартиени и пластмасови опаковки. ★【НЕТОКСИЧЕН И БЕЗ PVC】Нашата неопреновая чанта за обяд на 100% безопасна и экологична, може да се пере и по-добре да се мият на ръка, и тя може да ви помогне да дадат своя принос в опазването на околната среда, няма да изваждаме хартиени и пластмасови опаковки. Дебел неопреновый материал осигурява удобен захват и прави вашия лаптоп и други предмети вътре в свободните от надраскване. Нови подаръци за рожден ден, за вашия приятел ,майка, син, дъщеря, семейство и т.Регулируема и подвижна нескользящий презрамка позволява лесно да го носите със себе си, не натоварва рамото.

Подробности

Подобни продукти в категория