.

.

Ножица за птици Тежки Кухненски ножици, Ножици готвач от Неръждаема Стомана за Костите, Пилешко месо, Птици, Риба, Храна, месо.

Ножица за птици Тежки Кухненски ножици, Ножици готвач от Неръждаема Стомана за Костите, Пилешко месо, Птици, Риба, Храна, месо.

BGN 10.39

Налично
Налично

След измиване подсушете добре мек кухненски кърпи, включване на спирателен механизъм за защита на сверхострых ножове и съхранявайте на сигурно място.【Лесно почистване】Ножица за птици са направени така, че да продължи цял живот, благодарение на своята тежка рамка от метална конструкция от неръждаема стомана. 【Чудесен подарък】 Чудесен подарък за майка си, жена си, приятелите!Дайте ножица за птици класа готвач на всеки энтузиасту готвене в списъка, дали това е кулинарен професионалист или начинаещ домашен майстор-готвач, те ще обичам тези ножица за птици. 【Дизайн на най-високо качество】 Ергономичен дизайн за дясна ръка и за левичари.❓ Въпрос : Кога трябва да се използват кухненски ножици вместо нож?Отговор : Всеки път, когато е възможно, избирайте по-сигурен с кухненски режещ инструмент, който е лесен за свършена работа - и в много случаи това ще бъдат тези многофункционални и трайни кухненски ножици!Освен това, когато учите вашите деца помагат на приготвяне на храна в кухнята, тези ножици много по-лесно и по-безопасно използване, от нож.

Подробности

Подобни продукти в категория