.

.

MAKER AND MARKET Mini Applique Pelican Duckbill Blade 5.1 Inch - Ножици с права дръжка за Бродерии, Тъкани, на Конеца, Плетене, Шиене, Изкуства и занаяти (Сатиновое сребро)

MAKER AND MARKET Mini Applique Pelican Duckbill Blade 5.1 Inch - Ножици с права дръжка за Бродерии, Тъкани, на Конеца, Плетене,

BGN 10.36

Налично
Налично

✂️ Специализирани ножици за бродерия - идеална за апликации, машинна бродерия, сортиране на конци, шивашки и шевове, а също и гъвкави, за да използвате в общия декоративно-приложно изкуство. ✂️ Опит ръчна изработка - обща дължина на неръждаема стомана е 5,1 инча, гладка и гладък сатен черно покритие, удобна ергономична права дръжка и острие във формата на патица. ✂️ Cut с увереност - минимизируйте грешки и постигане на качествени довършителни работи, използвайки уникално остро като бръснач острие във формата на птицечовка за разделяне на слоеве на тъканите и защита на долния слой при рязане и кастрене. ✂️ Правете сложни кройки без усилия - възползвайте се от тази малка чифт ножици, за да направи тесни кройки в тесни и труднодостъпни места, без да пречат на дръжката.Идеален за бродерия обръч. ✂️ Обещанието на нашия майстор - задължение да ви осигури най-добрия опит.Ножици професионален клас, които са предназначени за майстори занаятчии, выкованы ръчно нашия талантлив екип от ножици-ковачи и, накрая, проверени и тествани, за да се осигури стандартен промишлен продукт с очакваната производителност и издръжливост за цял живот.

Подробности

Подобни продукти в категория