.

.

Beaupretty 400 мл Подмяна на Восък Гърне Восък Топло Подмяна на Гърне Подвижна Силикон Гърне епилация, кола Маска Купа за Восъчни Машини Аксесоар (син)

Beaupretty 400 мл Подмяна на Восък Гърне Восък Топло Подмяна на Гърне Подвижна Силикон Гърне епилация, кола Маска Купа за Восъчни

BGN 7.27

Налично
Налично

Купа за топене на восък има по-голям капацитет, достатъчен за премахване на космите.Тя може да се използва, за да се смесват, разбърква се пигмент, на прах се смесват и така нататък.Изработен от висококачествен силикагел, лесно се почиства охладена восък от тигана и лопати.Просто изчакайте, докато восъкът се втвърдяват, и восък лесно ще выниматься, удобен за почистване и пране.Описание на Вътрешната купа на нагревателя восък е изработена от качествен силиконов материал, който е устойчив на високи температури, можете да го поставите директно в восковую топлинна машина.Силиконовата купата на безопасна и удобна за използване по-дълго време.подходящ както за дома, така и за употреба.Характеристики Материал : силикон Размер : 13. 20 X11. 00 X3. 50cm/ 5. 19 X4. 32 X1. 38in - обем на резервоара : 400 мл, - Купа за топене на восък има по-голям капацитет, достатъчен за премахване на космите.- подходящ както за дома, така и за употреба.- Изработен от висококачествен силикагел, по-лесно се почиства охладена восък от тигана и лопати.- Тя може да се използва, за да се смесват, разбърква се пигмент, на прах се смесват и така нататък.- Просто изчакайте, докато восъкът се втвърдяват, и восък лесно ще выниматься, удобен за почистване и пране.- Цвят : Син.- Размер : 13. 2x11cm.Кръст Бод Пакет, включително 1 × восъчни нагревател силикон вътрешен пот.

Подробности

Подобни продукти в категория