.

.

Chanwenu Перлени Кристали Фонд Смесване На Въздушни Ноктите Живопис Палитра На Ноктите Съвети Нокти Стойката Ахат Палитра За Нокти Изкуство Плоча Пигмент На Притежат?

Chanwenu Перлени Кристали Фонд Смесване На Въздушни Ноктите Живопис Палитра На Ноктите Съвети Нокти Стойката Ахат Палитра За Нокти

BGN 56.24

Налично
Налично

Моля, позволете малко размера на грешки, дължащи се на ръчно измерване.Подходящ за смесване на цветове за нокти-арт и смесване на тонален крем, червило, пигменти и т.03inch Цвят : Както е показано на фигура, може да се използва за показване на готови произведения на изкуството на ноктите.66inch Стил : Ретро перлени кристали Палитра изработени от естествен камък, смола, гладки и меки,лесни за почистване и вытирается. Използването на : Въздушни ноктите Съвети Фигура/ Палитра нийл арт/дисплей за нокти Stand Beautiful цвят и текстура удобна, висока градация и изискан. може да се използва за показване на готови произведения нийл арт.Материал : перли + кристали + смола Type1 : срок на годност за нокти Кръгла форма : 7.74inch Shape : Кръгла форма,форма на сърце,правоъгълник, достатъчно голяма да побере много повече цветове и пигменти, които искате да се смесват.Благодарим ви за разбирането! 3,1 см=0,39 инча.Подходящ за смесване на цветове за нокти-арт и смесване на тонален крем, червило, пигменти и т.83inch Двухрядная форма на сърце : 9.красив цвят и текстура удобна, благородна и изискана.Палитра от естествен камък, смола, гладки и меки,лесни за почистване и вытирается.

Подробности

Подобни продукти в категория