.

.

Shanrya Самостоятелно Поливане Spikes, Автоматично Поливане на Спайк Автоматични Напоителни Съоръжения за Озеленяване на града за Зеленчукови Оранжерии за Градини за О?

Shanrya Самостоятелно Поливане Spikes, Автоматично Поливане на Спайк Автоматични Напоителни Съоръжения за Озеленяване на града

BGN 12.15

Налично
Налично

Лесно регулиране на вентила в съответствие с нуждите на вашите растения без никакви инструменти, необходими за инсталиране, лесен за употреба. Е направен от здрав ABS, дебела и здрава, и можете да използвате тези шпайкове за поливане на растения за вашите стайни и външни растения.2 in Upper Интерфейс Вътрешен диаметър : Approx. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Самополивные шипове спестяват вашето време за поливане и грижа за растенията в градината, дома или офиса си, когато сте извън града при кратки пътувания. Шипове поливане растения, подходящи за саксийни растения, стайни растения, цветя, зеленчуци, терасни растения, висящи кошници, украсена саксии, висящи растения и т.Шпайкове за поливане на растения са подходящи за саксийни растения, стайни растения, цветя, зеленчуци, терасни растения, висящи кошници, украсена саксии, висящи растения и т. Шипове самополива спестяват вашето време за поливане и грижа за растенията в градината, дома или офиса си, когато сте извън града и за кратки пътувания.Е направен от здрав ABS, дебела и здрава, и можете да използвате тези шпайкове за поливане на растения за вашите стайни и външни растения. Функция : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване. Списък на пакетите : 18 x Поливане Device18 x Определяне щифт с релефен капак Забележка : 1.1 in Weight : Approx.Моля, обърнете истински като стандарт.Всеки от тях има регулируем клапан, който позволява да се контролира количеството и скоростта на капково напояване за различни растения и цветя.

Подробности

Item Type:
Self Watering Spikes
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Product Length:
Approx.13.3cm / 5.2in
Upper Interface Inner Diameter:
Approx.2.7cm / 1.1in
Weight:
Approx. 157-158g / 5.5-5.6oz
Uses:
Moisturizing, watering, cooling
Application:
City greening, greenhouses, gardens, flowers, vegetable greenhouses, etc.
Package List:
18 x Watering Device :
18 x Pressing Pin with Relief Valve :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория