.

.

Калъф за мобилен телефон Litchi Texture Хоризонтален Флип Кожен калъф за ZTE A3 2019, с чантата, притежател и слотове за карти(черен) (Цвят : черен)

Калъф за мобилен телефон Litchi Texture Хоризонтален Флип Кожен калъф за ZTE A3 2019, с чантата, притежател и слотове за карти(черен)

BGN 7.41

Налично
Налично

Чисто нов и високо качество.калъф държи телефона си в безопасност и защитен със стил.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Зареждайте, не махате калъф.Litchi Texture Хоризонтален Флип кожен калъф за ZTE A3 2019, с чантата, притежател и слотове за карти за игра(черно).Добър калъф Cover1.Лесен, удобен, лесен за носене. 2.It адекватно защитава устройството от обикновените надраскване, прах, износване и износване. 3.Дизайн на притежателя прави хоризонтален преглед по-удобно. 4.Функционален притежателя,рамка за снимка,слотове за карти, портфейл, удобен за използване. 5.Изработен е от висококачествена PU + TPU, устойчив на абразия и здрав. 6.Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате калъф.

Подробности

Подобни продукти в категория