.

.

CGOLDENWALL Висока Пречистване на Пара под Налягане Машина за почистване на Преносим за многофункционално климатик, Домочадца Lampblack машина жълт цвят 110V/220V (110V)

CGOLDENWALL Висока Пречистване на Пара под Налягане Машина за почистване на Преносим за многофункционално климатик, Домочадца

BGN 119.82

Налично
Налично

[ВИСОКА ДВОЙКИ ЗАЩИТАВА ЗДРАВЕТО на СЕМЕЙСТВОТО] на Висока температура могат ефективно премахване на остатъчен формалдехид, след като украса, но и може ефективно премахване на прах, особено за почистване на място, където често се намира детето. [108℃ ВИСОКА ДВОЙКИ] за Висока пара може да се подобри способността за премахване на петна и е подходящ за почистване на играчки и мисок, като жизнено пространство по-удобни и здрави. [СИЛНА СПОСОБНОСТ да ИЗТРИВАТЕ МАСЛО И ПРАХ] Нашите продукти използват пара с висока температура и налягане за постигане на физическо отстраняване на масла и създаване на чиста и комфортен жизнено пространство. [По-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] Тази машина за почистване на двойка има цистерна с вода, с голям капацитет 1.5 l,която може да използвате, за 40mins. [ДЕТСКИ ЗАКЛЮЧВАНЕ за СИГУРНОСТ] Машина има заключване за безопасност за деца, която може плътно да блокира двойки, за да се предотврати ошпаривание деца.Параметри на продукта Номинално напрежение : 110 Време за ползване : около 40 минути Тегло : 6 кг Изходна мощност : 2000 W Обем : 1,5 л Време за предварително загряване : 5-6 минути от Размера : 380 * 250 * 240 мм, Дължина на електропровода и 4 м.

Подробности

Подобни продукти в категория