.

.

Мрежест Офис Стол Тенис на Стол Компютърен Стол с Ергономични Лумбална опора, Без Подлакътници Регулируеми Въртящи се Стол на Колела за Мъже(зелен)

Мрежест Офис Стол Тенис на Стол Компютърен Стол с Ергономични Лумбална опора, Без Подлакътници Регулируеми Въртящи се Стол на

BGN 49.29

Налично
Налично

_BOS_[ЛЕСНО да ПЕРСОНАЛИЗИРАТЕ] - Офис столът се предлага с цялото оборудване и необходимите инструменти.Следвайте тези инструкции, вие ще намерите лесно да се събере и очакваното време за сглобяване около 10-15 минути. _BOS_[ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН] - Нашият нов офис стол със средна облегалка е проектиран с ориентирана към човека ергономична конструкция, която продължава дълго време и има дебела възглавница за максимален комфорт. _BOS_[РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА СЪОТВЕТСТВА на ВАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ СЯДАНЕ] - Ергономична тенис на стол, покрит с дишаща мрежа и лумбална опора на средната част на гърба, която предпазва гръбначния стълб. _BOS_[ПОЛЗИТЕ ЗА ОФИС & ВКЪЩИ] - Стол на масата има сверхмощное основата на метал минава професионален тест с шарнирно съединение на 360 градуса и рицинусами найлон ровн-завальцовки, има големи стабилность и подвижността. _BOS_[ВИСОКО КАЧЕСТВО] - Ние гарантираме, че ще ви хареса този мрежест офис стол, но ако вие не сте доволни от този стол, моля, свържете се с нас.Цвят : Зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория