.

.

WMdecal 6 бр. Подвижни 3D Анимационен филм Любимци Кучета Винилови Стикери за Стена са Лесни за ясни и Залепите Сладък Куче Тапети на Стенописите за Детска Стая Колата Т?

WMdecal 6 бр. Подвижни 3D Анимационен филм Любимци Кучета Винилови Стикери за Стена са Лесни за ясни и Залепите Сладък Куче Тапети

BGN 8.79

Налично
Налично

Мигновено се проясни всяко пространство.Еко PVC-нетоксичен, не излъчва и не вреди на стената.Лесна употреба : не се боя, няма инструменти и никакви неприятности.Незабавно скрасьте всяко пространство.премахнете за няколко секунди, без да се повреди боята.Дръжте стена, суха и чиста!!!Моля, използвайте сешоар за да се затопли етикети, преди да се свали ги от стената.Моля, обърнете внимание : Това е продукт, направи си САМ,в съответствие с рендерами (или собствените си идеи), на шаблон по протежение на линията на рязане съответно леко ексфолиране, а след това се добавя към вашето любимо място.Пакетът включва : 6x Стикер стикери Нашите стикери стикери са направени от най-добрите PVC фолио в индустрията.Те може да продължи много години, не шелушась и не выцветая.Нашите стикери не вредят на околната среда и здравето.Начин на употреба : 1. Почистете и подсушете повърхността на мек сапун и вода. 2.Махнете прозрачната трансферную фолио и го сложете на стикер, за да изтръгне мехурчета въздух. 3.Бавно махнете го и нанесете стикер на прозрачна трансферную филм. 4.Залепете стикер към стената и бавно махна. 5. Силно натиснете, за да изтръгне всички мехурчета с въздух.Не : Аш повърхност, Разби в повърхността,неравна повърхност, да се Направи : Почистване на гладки стени,плочки,прозорци,гладка тапети,шкафове,пластмаса.

Подробности

Подобни продукти в категория