.

.

Голяма маса за Хранене, Мраморна украса Метална Кръгла Странична Маса Хол с Балкон Въздух Кафене Бар Плот Multifuncti onCorner Маса, Нощни шкафчета (Цвят : A, размер : 50 50 60CM) Ко?

Голяма маса за Хранене, Мраморна украса Метална Кръгла Странична Маса Хол с Балкон Въздух Кафене Бар Плот Multifuncti onCorner

BGN 62.16

Налично
Налично

1. : Форма на стабилна и щедра, консистенция на твърда и плоска, умения, изтънчен, прост и елегантен е прост, но е елемент на модата не е изгубен, половината от дома на изкуството наполовина. 2. : Избраните екологично чисти материали, които не са токсични и безвкусни, стабилни и трайни 3. : Ако имате достатъчно време, аз се надявам, че можете да влезете в нашия магазин , да видите, имаме стотици маси и столове, за да изберете, вярвам, че винаги има едно за теб. 4. : Применимая сцена : хол, спалня, балкон, офис, хотел, хотел, ресторант, кафе, фризьорски салон, магазин за дрехи, бар, клуб и т.н. 5. : Ако продуктът е повреден по време на превоза, вие трябва да изпратите снимка на повредената част на продукта.Ние ще ви възстановим разходите или ще изпратим отново при други обстоятелства.

Подробности

Подобни продукти в категория