.

.

Лесен за да инсталирате нагревател вентилатор PTC Нагреватели на въздуха Нагреватели спестяване на енергия за затопляне на овлажнител за въздух, климатична инстал?

Лесен за да инсталирате нагревател вентилатор PTC Нагреватели на въздуха Нагреватели спестяване на енергия за затопляне на овлажнител

BGN 15.99

Налично
Налично

Приложимо за нагревател, овлажнител за въздух, климатик и други широко използвани уреди.С изолятором на повърхността, е безопасен за използване, с висока степен на надеждност.Приема огнеупорни силиконови тел като водещ тел, червен кабел за.Бързо се нагрява, дълъг експлоатационен живот.С монтиране дупки, лесен за инсталиране.Тази система е енергоспестяваща, когато нагревател увеличава температурата на околната среда, мощност постепенно ще намалее в определени граници. 1. С изолятором на повърхността, безопасни за използване, с висока степен на надеждност.2. Бързо се нагрява, дълъг експлоатационен живот.С монтиране дупки, лесен за инсталиране.3. Приема огнеупорни силиконови тел като водещ тел, червен кабел за + и черен проводник, за -.4. Тази система е енергоспестяваща, когато нагревател увеличава температурата на околната среда, мощност постепенно ще намалее в определени граници.5. Приложимо за нагревател, овлажнител за въздух, климатична инсталация и други, обикновено подержанная география.Технически характеристики на : .

Подробности

Подобни продукти в категория