.

.

СИН на ТОП Бамбукови Дървени клечки за Зъби 1000 БРОЯ в 4 Бутилки по 250, през Цялата Здрав държач за клечки за зъби С Двойна Странична Точка,Диспенсер за клечки за зъби ?

СИН на ТОП Бамбукови Дървени клечки за Зъби 1000 БРОЯ в 4 Бутилки по 250, през Цялата Здрав държач за клечки за зъби С Двойна

BGN 6.39

Налично
Налично

НАБОР от клечки за зъби ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ-клечки за Зъби измерване на дължина от 2,5 инча,идват в 4 прозрачни контейнери,250шт на съда само в 1000шт. опаковки клечки за зъби 4шт са добри за използване на четири места и спестяване на пари. 100% НАТУРАЛНИ -Дълги клечки за зъби, изработени от естествен бамбук,100% разградими, екологично чисти и без миризмата.ГЛАДКИ И ЗДРАВИ -бамбукови клечки за зъби напълно се полира, гладка на допир.Бамбукови клечки за зъби 2,0 мм трайни и кръгли,без заноз,безопасни за многократна употреба.ИДЕАЛНО ЗА ГРИЖА ЗА ЗЪБИТЕ-клечки за Зъби здрави, идеални за грижа за зъбите.Конструкция на контейнера позволява лесно да го носите навсякъде с вас, например туризъм,къмпинг,пикник и т.н. на ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ -здрави зъби са идеални за леки закуски,плодове,сандвичи,коктейли,занаяти и още много други.Размер : 1000 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория