.

.

ДЖИН Мобилен Телефон Екран Фолио за Sony Xperia XA1 Ultra 0.33 mm 9 H Твърдост на Повърхността 3D Извити Пълен Екран от Закалено Стъкло Протектор на екрана(черен) (цвят : прозрачен)

ДЖИН Мобилен Телефон Екран Фолио за Sony Xperia XA1 Ultra 0.33 mm 9 H Твърдост на Повърхността 3D Извити Пълен Екран от Закалено

BGN 23.76

Налично
Налично

Висока твърдост.Добре дошли на закупуване!Описание 1. Тъй като това е от стъкло продукт, моля, обърнете внимание, че ръба на стъклото са най-уязвими зони. Удобен за използване. Махнете защитния слой с лепило страна.За да залепите филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана.Не е нужно да се притеснявате за това, ще забави ли рефлекси на вашия телефон, след залепване на филма като цяло. При изваждане за повторна употреба адгезивные свойства могат стереться до такава степен, че защитното фолио не ще се придържаме към устройството.Внимавайте 1. Внимателно выровняйте стъкло на екрана.Екран дебел.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью. Висока яснота на изображението.Протектор на екрана може да е добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.Той има отлични адгезией.Много изгодна цена,добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.При авария закалено стъкло се разбива на малки парченца, които не са остри, което го прави по-безопасни за потребителите.Тази темперирано стъкло екранната фолио е с висока твърдост, така че тя може ефективно и постоянно да се предотврати драскотини или разделяне на парчета.

Подробности

Подобни продукти в категория