.

.

Zoestar Гланц Отгоре Ноктите с Пълно Покриване на Къси Квадратни Фалшиви Нокти Мода Френски Перли Натиснете върху Ноктите Акрилни Фалшиви Нокти за Жени и Момичета (оп?

Zoestar Гланц Отгоре Ноктите с Пълно Покриване на Къси Квадратни Фалшиви Нокти Мода Френски Перли Натиснете върху Ноктите Акрилни

BGN 5.33

Налично
Налично

Дизайн - уникален дизайн, който придава на ноктите прекрасна гледка. Оставете ноктите си в топла вода за 2 минути, за да е по-лесно да се отървете от лепкавост стикери. 24 режийни нокти.Различни размери : независимо от размера на вашите нокти, можете да изберете най-подходящите режийни ноктите. Бавно повдигна на въздушната нокти отгоре надолу и изплакнете с вода, за да се премахнат оставащите етикети за нокти.Красиви режийни ноктите са подходящи за различни поводи, като рожден ден, парти, дневна фраза, парти, среща и сватба. Не изваждайте го с внезапна сила, иначе остава на повърхността следи от лепенки за нокти. 1 лист (24 броя) на нокътната лента (без лепило за нокти).Чудесен подарък за приятел или любим човек.Техните лесно да изрежете и подпилить по дължина и форма. Изберете правилния размер за всеки пръст и нанесете тиксо стикер на ноктите.

Подробности

Подобни продукти в категория