.

.

Сувенир, кафеена чаша Straight Outta Allen Texas (TX). Забавен, аз Обичам Града, Подарък За Мъже, Жени Рожден Ден на Майката на Ден на Бащата Коледа. 11 грама.

Сувенир, кафеена чаша Straight Outta Allen Texas (TX). Забавен, аз Обичам Града, Подарък За Мъже, Жени Рожден Ден на Майката на

BGN 14.38

Налично
Налично

Тази чаша - идеалният подарък за тези, които обичат Алън, щата Тексас!Идеална за кафе, чай, кафе лате или от всеки друг за топла или студена напитка, тази невероятна чаша 11 грама е по-голяма, удобна дръжка, изработена от висококачествена керамика, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна, което означава, че в графика никога няма да изчезне дори след хиляди приложения.Всяка чаша е снабден с надеждна защитна опаковка, за да се гарантира, че тя ще пристигне в отлично състояние.На чаша е написано : "Направо от Алън, щата Тексас".Тази чаша - идеалният подарък за тези, които обичат Алън, щата Тексас!Идеална за кафе, чай, кафе лате или от всеки друг за топла или студена напитка, тази невероятна чаша 11 грама е по-голяма, удобна дръжка, изработена от висококачествена керамика, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова фурна, което означава, че в графика никога няма да изчезне дори след хиляди приложения.Всяка чаша е снабден с надеждна защитна опаковка, за да се гарантира, че тя ще пристигне в отлично състояние.На чаша е написано : "Направо от Алън, щата Тексас".

Подробности

Подобни продукти в категория