.

.

Крем За епилация, Нежно Премахване на космите По Тялото Премахва Крем Бърз Удобен, Безопасен за епилация за Грижа За Кожата

Крем За епилация, Нежно Премахване на космите По Тялото Премахва Крем Бърз Удобен, Безопасен за епилация за Грижа За Кожата

BGN 12.47

Налично
Налично

Деплиатор за тяло е специално разработен за премахване на окосмяването по тялото и да придадат на кожата гладкост. Бързо отстраняване на космите, може ефективно премахване на нежеланото окосмяване в най-бързи и пет минути.Крем за епилация подходящ за всички типове кожа и няма да доведе до алергични реакции.Бързо отстраняване на космите, може ефективно премахване на нежеланото окосмяване в най-бързи и пет минути. Материалите, използвани в този продукт, е съвсем специални и може да има малко специфичен мирис.Не го използвайте за повече от 15 минути, в противен случай може да възникне дискомфорт.Начин на приложение : Измийте област топла вода, след това нанесете равномерно върху средство област и напълно се покрива с косата си, изчакайте 5-10 минути, след което изплакнете с хладка вода. Крем за епилация може не само безболезнено премахване на космите, но и забавя скоростта на растеж на косата.Крем за епилация може не само безболезнено премахване на космите, но и забавя скоростта на растеж на косата. Само за външно приложение, моля, проверете в ръка преди употреба. Ако сте бременна или кърмите, моля, активно се консултирайте с вашия лекар, и можете да го използвате след получаване на разрешение.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Hair Removal Cream
Material:
Glycerin
Net Content:
150ML
Efficacy:
Quickly, gently and effectively remove body hair, leaving the skin clean and smooth.
Storage Method:
Please place it in a dry and cool place, avoid direct contact with sunlight or high temperature, and keep out of children's reach!
Package List:
1 x Hair Removal Cream  :
1. For external use only, please test on your arm before use. :
2. If allergies or uncomfortable symptoms occur, please stop using and consult a doctor. :
3. If you are pregnant or breast‑feeding, please consult your doctor actively, and you can use it after getting permission. :
4. The materials used in this product are quite special and may have a little peculiar smell. This is normal and can be used with confidence. :
5. Do not use for children. :

Подобни продукти в категория