.

.

Pinzheng Food Storage Household 10 кг Measuring Rice Bucket With Изтичане на Measuring Cup One Click Smart Rice Storage Container Can be Used for Drawer Storage Table Кухня (сив)

Pinzheng Food Storage Household 10 кг Measuring Rice Bucket With Изтичане на Measuring Cup One Click Smart Rice Storage Container

BGN 12.72

Налично
Налично

Фигура можете да извадите едно натискане на клавиш.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси относно нашите контейнери за съхранение, моля, свържете се с нас. [ПРАХОУСТОЙЧИВ И влагоустойчив, отговарят на високи] : Фланец дизайн, влагоустойчив, отговарят на високи и прахоустойчив, контейнер за съхранение на хранителни продукти, с капак, може да е по-добре да се съхранява и запечатывать, както и да предотврати попадането на влага вътре в храната. Инструкциите на опаковката на продукта 1. [100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ гаранция за 365 ДНИ) : Ние обещаваме да ви осигури най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни.Име на продукта Умен контейнер за съхранение на ориз push-тип Материал : : PP Цвят : сив, син Капацитет : 10 кг Функция : фланец и влагоустойчив, отговарят на високи, че е лесно да се организира, може да се съхранява ориз, брашно, сушени плодове, кафе на зърна и т. Контейнер за съхранение на ориз 2. Опаковка. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] : Може да се съхранява не само оризови кутии, но и пълнозърнести храни, ядки, брашно, което го прави по-удобен за използване.[МАТЕРИАЛ] : Храна контейнерът е изработен от неръждаема полипропиленова смола, нетоксичен и безвкусен, и може безопасно да контактуват с различни храни. Описание 4. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] : Този контейнер за съхранение на ориз е лесен за използване. [100% удовлетвореност гаранция за 365 дни) : Ние обещаваме да ви осигури най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория