.

.

DIAOD Сгъваем Мързелив Диван-стол със Стилен Диван-Разтегателен диван Шезлонг с Възглавница Гледането на телевизия, Четене на Обедната почивка за Пътуване на открит?

DIAOD Сгъваем Мързелив Диван-стол със Стилен Диван-Разтегателен диван Шезлонг с Възглавница Гледането на телевизия, Четене на

BGN 39.44

Налично
Налично

Цвят : лилаво, синьо, червено, зелено, кафяво. ◆ Лесен за това да се сгъва, а задната свалящ се с цип, лесна за почистване.Важи за : един възрастен.Размер : 175 * 58 * 18 см.Лесен за почистване : Капачка може да се почистват на ръка или на машина, бързосъхнеща кърпа удобен за замяна. Периметър : 250 см.Има ли подложка : подложка.Свалящ се дали това почистване : да. ◆ Пухкав и удобен с вътрешен памучен PP, здрави и удобни. (включително)~290 виж _BOS_ инструкции по поддръжката : на кутията на седалката е подвижна за почистване, мръсно място, моля, използвайте неутрален препарат и вода, смесена с мека кърпа в течността, след като внимателно изстискайте водата след избърсване на повърхността, а след това избършете вода след естественото сушене.

Подробности

Подобни продукти в категория