.

.

Проста Скоростна Тежкотоварни 2-Ярусная Под Мивката Организаторите Шкаф с Чекмедже За Съхранение, Стоманена Полк Кошница е с Капацитет до 150 кг за Кухненски Шкаф в ?

Проста Скоростна Тежкотоварни 2-Ярусная Под Мивката Организаторите Шкаф с Чекмедже За Съхранение, Стоманена Полк Кошница е с Капацитет

BGN 42.39

Налично
Налично

{Здрава конструкция} : Този органайзер за плъзгащи кошници, изработени от дебело желязо с екологично чисти черно покритие. {Лесна инсталация} : точно съберете рамка и сползающ кутии в релсите, инсталацията е завършена.74" този прибиращ органайзер предлага много място за съхранение под мивки в кухнята и баните, както и на столешницах и в гардероба. {Широко се използва} : На кухни и бани можете да го използвате като организатор и под мивка, както и кутия за съхранение в гардероба.Колкото повече той натрупва, толкова той е по-стабилна.{Голямо пространство за съхранение} : С размери L9.Ключова характеристика - Повишаване на оградата, най-горния слой ще бъде по-фин, а долната-по-дълбоко, и двата слоя ще бъдат оградени, за да се предотврати падането на предмети. - Дъното е снабдено силиконов пълнеж, която е устойчива и не е лесно да се плъзга, а също така не е лесно ръжда от водата. {Многофункционален} : В сглобени е разтегателна кошница за съхранение, както и разобрав я на части, вие можете да я използвате като кошчета за съхранение.Многофункционален разтегателен органайзер и рафтове за съхранение на Lexza 2 нива под мивка Шкаф Организаторите, с чекмедже за съхранение на Висококачествена неръждаема стомана с матово покритие матово технология за пръскане на боя, дишащи, не ржавеющая и здрава; Интегрирана полк, лесна за използване; Горен и долен двуслойни дизайн на кутията, толкающий и тянущий плавно; Многофункционален, многоцелеви кошница за съхранение, разумното използване на ъглов пространство, голям капацитет за съхранение; Дебела укрепване печка за дълголетие.

Подробности

Подобни продукти в категория