.

.

Vivien 22 Инча Черен Клип в Косата Разширения истинска Човешка Коса Копринено Пряка Човешка Коса Натрупване на Клип в Косата Реми Невидим за Жени 7 бр.

Vivien 22 Инча Черен Клип в Косата Разширения истинска Човешка Коса Копринено Пряка Човешка Коса Натрупване на Клип в Косата Реми

BGN 195.99

Налично
Налично

Прочетете преди да поръчате ▲Цвят е взето на базата на действителните продукти, това може да има малки различия, поради различна светлина и монитора.Както предварително подредени къдрици може да ви спести малко време, за да ги завивку. [Натрупване на черни коса Истински човешки косъм]Натрупване уточных косата се произвежда от истински човешки коси, следователно то неминуемо ще има същото леко завязанное и изогнутое качество, като естествена коса. ▲Използвайте слаб огън при сушене на косата.Двойна патици - повече коса,отколкото обикновените наращенные, и те не падат лесно, не сменяне на перата.Снимките се получават по-автентично, дори и ако има малка разлика в цвета. ▲Винаги имайте предвид, че никога не спите с мокра коса. ▲Косата обработени, те могат да се рисува само в по-тъмен цвят.Ако имате някакви въпроси, включително, но не само, подбор на цветове, избор на кривина, върнете се, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. ▲Често се съчетават с пръсти вълниста или къдрава коса не се препоръчва, ако е необходимо, използвайте гребен с широки зъбци.Винаги е по-добре да се направи свободна плитка или опашка, когато спи.Защо да изберете Vivien Clip in Hair Extensions Real Human Hair? ※Vivien hair - това е човешка коса remy с двоен патици се използва вместо единствен патица.Преди лягане се уверете, че косата ви е суха и завържете ги обратно.

Подробности

Подобни продукти в категория