.

.

Bihuolamp 2 Ниво Многофункционален Шкаф Организатор Въглеродна Стомана Штабелируемый Под Мивката Организатор за Кухня и Баня, Стая за Съхранение с покритие (Цвят : бял)

Bihuolamp 2 Ниво Многофункционален Шкаф Организатор Въглеродна Стомана Штабелируемый Под Мивката Организатор за Кухня и Баня,

BGN 24.88

Налично
Налично

★ Штабелируемый органайзер под мивка е изработен от висококачествена въглеродна стомана с покритие , което е достатъчно твърдо, за да поеме всички продукти вътре в него. ★ Това е не само органайзер за баня, но и може да се използва за съхранение в кухнята или за организиране на козметични средства. ★ Органайзер за мивка в банята заема много малко място, но благодарение на 2-то ниво той може да побере в себе си много неща.Размерът му е 40 х 40,5 х 25 см, което осигурява много място за съхранение на стоки. ★ Лесен за почистване, този органайзер под мивката просто изисква влажна кърпа, за да избършете праха или да го почистите.Лесен за използване и добавя красота на вашия дом. ★ Гарантирано качество, ако имате някакви въпроси относно това организатор за съхранение в гардероба, можете просто да оставите съобщение. ★ Цвят : черен, бял★ Размер : 40x40, 5x25 см★ материал : въглеродна стомана★ Приложимо : Начало тоалетна и кухня.

Подробности

Подобни продукти в категория