.

.

CertBuy 30 Pack Силна Метална Закачалка 16,5 Инча, Метална Тел, Закачалки За Дрехи, Закачалка За Палта Стандартни Закачалки с Противоскользящими Канали за Ежедневна Употре?

CertBuy 30 Pack Силна Метална Закачалка 16,5 Инча, Метална Тел, Закачалки За Дрехи, Закачалка За Палта Стандартни Закачалки с

BGN 28.56

Налично
Налично

★ Изработени от устойчив метал с покритие,по-силен,отколкото пластмасови, за да запази тежки дрехи, далеч от ръжда и деформации. ★ Деколтета са идеални за най-малките потници, и те са широки, така че драповые ризи и дори коварен бретельки и нощници не падат. ★ Размер : 16.5x7.8x0.127 инча (42x20x0.32 см).Достатъчно здрава, за да задържа по-тежки дрехи и да запазите формата на дрехи. ★ Трайни закачалки дебели и не са при подвешивании по-тежки елементи, като мокри дънки или големи зимни якета.Те са повече от достатъчно здрава, за да вися няколко облекла. ★ Качеството на нашата солидна закачалки не подлежи на съмнение, гаранция за връщане на 100% отговарят, ако не го харесва, ние можем да дадем пълно възстановяване на сумата или да го замени по всяко време.

Подробности

Подобни продукти в категория