.

.

Тестер за батерии Aoefg HY-BT168, универсален проверка на батерии за батерии клетки бутона AA AAA c, d, 9V 1.5 V(не изисква батерии за дейността)

Тестер за батерии Aoefg HY-BT168, универсален проверка на батерии за батерии клетки бутона AA AAA c, d, 9V 1.5 V(не изисква батерии

BGN 5.35

Налично
Налично

????Отлично качество-Aoefg HY не ще обслужва пазарна ценова конкуренция и производство на неквалифицирани евтини продукти, които задержат вашето ценно време _BOS_ Продукти са малки, но мощни. ????Насладете се на стандартни и акумулаторни батерии : 9 V, AA, AAA, C, D, 1.5 V кнопочного тип. ????Определете състоянието на батерията само по часовниковата стрелка на дисплея аналогов : "добре" (зелен), "ниско" (жълто) и "да се замени/презареждане" (в червено). ????Опаковката е много изискана-подходящ за домашна употреба, може да се използва като подарък за нуждаещите се роднини и приятели, за да решат житейски проблеми, причинени от недостатъчен заряд на батерията, всеки, който използва обикновени или акумулаторни батерии, редовно, трябва да си купя. ????Задължение за връщане и размяна-всички продажби са снабдени с 90-дневна гаранция за връщане на пари, една година гаранция и доживотна поддръжка Aoefg HY.Ако имате някакви въпроси след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим по най-бързия начин.Сертифициране CE, ROHS.

Подробности

Подобни продукти в категория