.

.

LEATBUY 3 БР. Набор от Бита на Рутера, 1/2-инчов Джолан Пълен Набор от Бита За Производство на Фоторамки, Дървообработващи режещи инструменти За леене на Дърво, Врата, Кут?

LEATBUY 3 БР. Набор от Бита на Рутера, 1/2-инчов Джолан Пълен Набор от Бита За Производство на Фоторамки, Дървообработващи режещи

BGN 47.49

Налично
Налично

❀{Premium Size}-Машина реже предната летвата с дебелина 1/8 инча за на стъкло или огледало и допълнително на задната летва с дебелина 3/8 инча на произведения на изкуството и на централната дъска.Специални остриета от микрозернистого волфрамов карбид C3 за по-остра и дълготрайни ръб. ❀{Smooth & Sharp Кътър}Видий фрези,оборудвани с двойни канали, директен опашка, твърди закалени стоманени корпуси с анти-откатной конструкция, се използват за CNC и други автоматични настолни и преносими маршрутизатори. ❀{Широко приложение}Подходящ за : МДФ, масивно дърво, ПДЧ, шперплат, дървени врати дограма, дървена дограма, шкафове и кутии и т.н. Въпреки това, моля, избягвайте рязане на черни метали и дървесни материали, като стомана, желязо и пясък. ❀{Високо качество}-Използване на висококачествени оригинални алуминиеви YG6 X.Висока устойчивост на износване, висока инжекция технология на смилане.Здрав и издръжлив.Построена е с висококачествени материали, този издръжлив комплект ножове ще ви позволи да уверено да завърши всичките си проекти.Името на модела : 1/2-класически.

Подробности

Подобни продукти в категория