.

.

TARION Телефон Статив, Стойка + Камера Каишка | 50.6 Мобилен Телефон Селфи Статив, Стойка за Пътуване Статив, за Телефон и Фотоапарат + Кафяв DSLR Фотоапарат Каишка с Регули?

TARION Телефон Статив, Стойка + Камера Каишка | 50.6 Мобилен Телефон Селфи Статив, Стойка за Пътуване Статив, за Телефон и Фотоапарат

BGN 18.39

Налично
Налично

【СТАТИВ ЗА ТЕЛЕФОН ГЪВКАВА штативная корона И закопчалка ЗА телефон ЗА снимане ПОД всякакъв ЪГЪЛ】 Горната част на статив с регулируема за завъртане и наклон чрез въртене на хоризонталното замъка и дръжки, а в горната зареди чинията може да се обърне отделно, за да изпълни вертикална снимате по-удобно. 【Каишка за фотоапарат Регулируема дължина дължина на каишка : 28 инча/71 см; ширина на каишка : 1., За различни нужди на снимане. 【РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА на СТАТИВ ТЕЛЕФОН е ПОДХОДЯЩ ПОЧТИ ЗА РАЗЛИЧНИ ВИСОЧИНИ】 е Изработена с 3-секция с 2 флип - ключалки на всеки крак и с височина от 20 см до 53 см дава възможност за това штативу телефон съответства на по-широк диапазон от височини на торса и по-точно да отговарят на индивидуалните нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория