.

.

Конзола за монтиране на пощенска кутия, Кутии за събиране на Голям капацитет, Голяма Кутия падане, Офис Бизнес по Пощата Кутия Пакети Слот падане (цвят : кафяв разме?

Конзола за монтиране на пощенска кутия, Кутии за събиране на Голям капацитет, Голяма Кутия падане, Офис Бизнес по Пощата Кутия

BGN 166.11

Налично
Налично

Размер : 44x16.Моля, обърнете се към самия продукт, но това не е проблем за качество.Ние задължително ще ви предоставим пълна гама от услуги.Освен това, тя е екологично чиста покритие, така че той е безвреден за организма. Що се отнася до списъка на продажбите - - - - Ние продаваме само пощенски кутии, и други снимки, които не са включени. ✨ 【Голям капацитет】 пощенска кутия може да побере няколко писма, вестници, електронни писма и т.✨ 【Високо качество, дълготрайност】 открит пощенската кутия е изработена от здрава дървесина.▶Дизайн пощенска кутия елегантен и модерен, който е много подходящ за украса на екстериора на къщата.4"▶ Пакетът включва : 1x пощенска кутия✅【Моля, обърнете внимание на представа】1. Що се отнася до размер - - - - - - - - Моля, нека малко отклонение в данните от измерванията. Що се отнася до поддръжканадяваме се, че сте доволни от своя избор, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас - благодаря ви!. За продукта - Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.

Подробности

Подобни продукти в категория