.

.

Коса Салон Стол Стол Стол Стайлинг Хидравличен Фризьорски Стол Стайлинг на Коса Салон за Красота, Обзавеждане за Фризьорски Тежкотоварни Стол Татуировки Шампоан ?

Коса Салон Стол Стол Стол Стайлинг Хидравличен Фризьорски Стол Стайлинг на Коса Салон за Красота, Обзавеждане за Фризьорски Тежкотоварни

BGN 37.84

Налично
Налично

[Практично място за използване на] : Това е коса стол с широка облегалка, седалка, подлакътници и поставка за краката, за да защити земята, така че можете да се настаните удобно в продължение на дълго време.Можете лесно да регулирате височината на стола, да стъпва в крак лоста. Поради монитор, камера или други фактори, някои разлики в цвета могат да бъдат причинени, моля, обърнете се към самия проект. Моля консултирайте се с вашия размер. [Изкачване нагоре и надолу] : grooming стол използва сигурен хидравлична помпа и може да се регулира на функция повдигане.Изработен е от лесно моющейся пяна с висока плътност с добра пропускливост на въздуха. може да се завърта на 360°, което позволява комфортно да променяте налягане по време на въртене.Той е много подходящ за всеки, салон за красота, фризьорски салон, салон за татуировки, салон, фризьорски салон, маникюрного салон и т. [Въртящи се на 360 градуса стол] : Grooming стол може да се върти на 360 градуса и да се заселят под всякакъв ъгъл, което дава възможност за облекчаване на натиска по време на въртене.Допуска малка грешка на измерване в рамките на нормалното.Кръст Бод Пакет Съдържание : 1 х коса стол.спецификация : Име : Фризьорски салон Chair Material : масивна дървесина/неръждаема стомана/ - водоустойчив leather Sponge : high-density rebound sponge360° въртене : стоп на всеки ъгъл нагоре и надолу изкачване : регулируема изкачване functionsize : Регулируема височина от земята до горната част) : 34.Неговата облегалка, облегалка и поставка за краката ви осигури комфортен опит салон, който е важен продукт за вашия магазин.

Подробности

Name:
Barber Chair
Material:
solid wood/stainless steel/waterproof leather
Sponge:
high-density rebound sponge
360° rotation:
stop at any angle
Up and down lifting:
adjustable lifting function
Adjustable height (from ground to top):
34.2-39.3 In
Seat cushion size:
20.8*19.2 In
Base length:
23.6 In
1. Please refer to the size. A slight measurement error is allowed within the normal range. :
2. Due to the monitor, camera or other factors, some color differences may be caused, please refer to the actual project. :
Package Contents:
1 x barber chair :

Подобни продукти в категория