.

.

XYUfly20 4 Панела Преграда, Стена Двойна панта за Разделител за стая Рамка от масивна дървесина и бамбукови ленти, Тъкани на ръка Лесно да настроите екрана за поверител?

XYUfly20 4 Панела Преграда, Стена Двойна панта за Разделител за стая Рамка от масивна дървесина и бамбукови ленти, Тъкани на ръка

BGN 62.32

Налично
Налично

Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.●Рамка : напълно твърда дървена рамка, силна носеща способност и липса на деформации.Материалът е бил обработен от насекоми и молци.За ежедневно почистване на гардероба трябва само с помощта на четки за почистване на електрода от прах, а след това избършете с чиста влажна кърпа. ●Характеристики : Екран поставен на въже хартия занаяти цветове на композитни хартия, рамка от масивно дърво и бамбукови подложки, клюки и чисто ръчно. ●Крака от масивно дърво : стабилизирано и non-slip, борова дървесина, за да направите крака, силен и здрав, пълен с материали, по-силна стабилност.Ако има някакви повреди или дефекти, моля, пишете ни директно, и ние ще ви предоставим най-доброто решение. ●Точно произведени ръчно●Място за неприкосновеността на личния живот●Процес на ръчно плетиво●Сгъваема конструкция●Материал е бил обработен превенция на насекоми и молци●Използва се за чайна стая/кабинет, къщи/хол, тераса, палуби, тераси, библиотеката, на екрана на стаите, стени за поверителност●Име на продукта : Сгъваем екран на личните данни Материал : рамка от масивна дървесина и бамбукови ленти Стил : Japanese Craftsmanship : изработени ръчно на екрана на личните данни * 1 XYUfly20 стреми да произвежда висококачествени продукти. ●Занаят : Ръчна работа, ясна текстура на екрана, не е лесно да се разклаща при настаняване.

Подробности

Подобни продукти в категория