.

.

Премиум Електрическа Четка За Грим за Пречистване и Сушилня Машина за изработване на Четки, Всякакви Размери, Type-C Акумулаторна Четка За Грим Перална Машина, Супер-?

Премиум Електрическа Четка За Грим за Пречистване и Сушилня Машина за изработване на Четки, Всякакви Размери, Type-C Акумулаторна

BGN 17.60

Налично
Налично

Това ще направи нанасяне на грим е много по-бързо и по-приятно.Това ще направи нанасяне на грим е много по-бързо и по-приятно. 【CLEAN AND DRY 2 IN 1 MAKEUP BRUSH CLEANER】 : С помощта на автоматично пречистване на четки за грим може да е идеално почистени и сухи четки за по-малко от минута.Не се изненадвайте, ако имате малко повече време за още една чаша кафе, преди да замине на работа great electric makeup brush за по-чисти.【PRIVATE МУХЪЛ PATENT МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН силиконов включете】 : може да се използва за четки с диаметър 5-25 мм, не е необходимо да се промени силикон с щепсел, лесно се свързват и да е лесен за употреба. 【Plug TYPE-C МОЖЕ да се зарежда】 : Съвпадение с зарядно кабел Type-C. [ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ чисти ЧЕТКИ ЗА ГРИМ] : Само в 3 стъпки лесно да използвате този електрически пречистване и сушилня за грим.Източник на захранване : кабел тип с Подходящо използване : 5-25 мм, диаметър на четката Размер цвят на кутията : 11,8*11,8 * 13 см Тегло : 300 g Време на употреба след пълно зареждане : около 6 часа Ниво на мощност : 3 ниво Капацитет на батерията : 1500 mah Опаковка : цветна кутия Характеристики на : [ЧАСТНА форма на патент МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН силиконов включете] : може да се използва за четки с диаметър от 5-25 см, не е необходимо да се промени силиконовата щепсела, лесно свързване и се опира, е лесен за използване. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЧИСТ И ПРОСТОР ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ】 : Пречистване на четки за грим, изработени от висококачествени материали, за по-дълъг обслужване, точност и сигурност.

Подробности

Подобни продукти в категория