.

.

Стойка За Подправки От Неръждаема Стомана QINGWEI, Домакински Въртящи Органайзер За Подправки с 6 Банки и Противоплъзгаща се Дръжка, Комплект Кухненски Съдове За Съхр?

Стойка За Подправки От Неръждаема Стомана QINGWEI, Домакински Въртящи Органайзер За Подправки с 6 Банки и Противоплъзгаща се Дръжка,

BGN 45.04

Налично
Налично

▲ Съхранява подправки в ред : Тази въртящата се кула за подправки може да си подправки в пространството, да си плот чист и подреден. _BOS_ Въртяща се стойка за подправки на 360° : С основаването на въртене на 360°, което можете бързо да включите скарата за подправки и лесно намиране на нужната ви буркан за подправки, когато готвите. ▲ Лесен за Зареждане и почистване на : Устата контейнери за подправки е доста широк. ⭐Компактен дизайн спестява пространство, запазвайки вашата кухня чист.Идеален за шкафове, на рафтове или плотове. ⭐въртящо се на 360° основа за по-лесен достъп до всички специям по всяко време. ⭐Монтаж не се изисква. ▲ Стъклен материал, запазва свежестта на : Стъклени разделени контейнери за подправки, винаги си запазват пресни подправки, също не съдържат BPA, устойчиви и прозрачни, лесно идентифицируемые подправки, можете да ги използвате в продължение на много години.Затова просто завинчиваете капака, промываете вода, а след това отново добавяте любимите си подправки.

Подробности

⭐Name:
Rotating Spice Rack Organizer
⭐Material:
PP+glass+stainless steel
⭐Capacity:
100mlx6
⭐Seasoning Jar Size:
Approx 10 x 4.6 cm/3.93 x 1.81 in
⭐Rack Size:
Approx 17 x 15 cm/6.69 x 5.90 in
Package Include:
1 x Spice Rack :
6 x Seasoning Jar :
Notice:
Not included other
1.Due to manual measurement, there may be error. :
2.There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors. :

Подобни продукти в категория