.

.

22-инчов антибликовый монитор Протектор на екрана на компютъра Широкоекранен десктоп със съотношение на страните 16:10 е Съвместима с 22 Dell/Asus/AcerViewSonic/amsung/Aoc/HP Monitor(разм?

22-инчов антибликовый монитор Протектор на екрана на компютъра Широкоекранен десктоп със съотношение на страните 16:10 е Съвместима

BGN 12.76

Налично
Налично

Подходящ за диагонал 22 инча съотношение на страните 16 : 10 монитор-Диагонално стойност 22" (измерена на видимата област на дисплея по диагонал, под ъгъл до ъгъл, без рамка), филтър с размер(Ш х В) : 18,7 инча (47,4 см) х 11.7 инча (29,6 см) - моля, проверете размери преди да поръчате. [Cm. Фигура 7 за употреба].Липсата на выпарки извлича, штейновая повърхност значително намалява слепимость & визуална умора. 5 H много трайно, анти-царапающее , олеофобное покритие за намаляване на петна на екрана.Безопасно премахва отпечатъци от пръсти, петна, пот, слюнка от клавиатурата и на екрана, като се използват само минимално количество вода с помощта на дар голям почистването кърпички.В това число : протектор на екрана x2, подарък чистящая плат x1, приятелско обслужване на клиенти-за всякакви проблеми с продукта или не са доволни от тях, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 1.

Подробности

Подобни продукти в категория