.

.

ZJchao Машинки За Стригане, САЩ Включете 100-240 В Грижа За Косата Комплект за Домашно Фризьорски салон за Мъже

ZJchao Машинки За Стригане, САЩ Включете 100-240 В Грижа За Косата Комплект за Домашно Фризьорски салон за Мъже

BGN 15.04

Налично
Налично

Машина за подстригване на коса може да бъде директно свързана към зарядното устройство за зареждане. Машина за стригане автоматично ще прекрати зареждането, след пълно зареждане, за да защити живота на батерията.LCD дисплей може да показва на останалата мощност и състоянието на зареждане на машина, която ще ви помогне да заредите пишеща машина за подстригване на косата си навреме.Състои се от такса : 1. LCD дисплей може да показва на останалата мощност и състоянието на зареждане на машина, която ще ви помогне да заредите пишеща машина за подстригване на косата си навреме.Функция : 1.След 3-4 пъти на пълно зареждане и разреждане на батерията се увеличава.Машина за подстригване на коса с високо качество на мотор, който има конструкция за намаляване на шума и по-силна мощност.Машина за стригане автоматично ще прекрати зареждането, след пълно зареждане, за да защити живота на батерията. Когато всички четири показателя са осветени, а индикаторът за зареждане изключен, това означава, че тя е напълно заредена. Моля, заредете я в продължение на 3 часа за първи път. Уверете се, че захранването машинки за стригане е в изключено положение, поставете я в зарядната база.Натиснете "+" или "‑", за да превключите на 3 предаване за работа с различни видове коса и отговарят на нуждите на различни групи от хора. (След пълно зареждане машина за стригане автоматично ще пусне функция за защита от зареждане, ще престане да зареждаме и да защити живота на батерията.

Подробности

Item Type:
 Hair Clipper
Material:
ABS & Stainless Steel & Ceramics
Product Plug:
US Plug 100-240V
Charge Time:
3 Hours
Service Time:
240mins
Battery Type:
 Lithium Battery
Battery Capacity:
2200mAH
Charge Methods:
1. Insert the charger connection plug into the charging base slot. :
2. Plug the charger into the power socket. :
3. After confirming that the power switch of the hair clipper is in the off position, put it into the charging base. :
4. When the charging indicator light is on, it means it is charging. :
5. When the four indicator lights are all on and the charging indicator light is off, it means it is fully charged. (After fully charged, the hair clipper will automatically start the charging protection function, stop charging, and protect the battery life.) :
5. The hair clipper can be directly connected to the charger to charge. :
6. When the hair clipper is not powered, it can be directly connected to the charger and operated with a wire. :
Charge Description:
1. Please charge it for 3 hours for the first time. After 3 to 4 times of full charge and discharge, the battery capacity :

Подобни продукти в категория