.

.

Магнитен Пощенска Кутия Етикети Украшение Гъвкави Забавни Цветни Дизайни Пощенска Кутия Вертикален Знак Вещица Тиква Фенер е подходящ стандарт (T1) Селска пощенск?

Магнитен Пощенска Кутия Етикети Украшение Гъвкави Забавни Цветни Дизайни Пощенска Кутия Вертикален Знак Вещица Тиква Фенер е подходящ

BGN 15.99

Налично
Налично

Подходящ за пощенски кутии стандартен размер 6½"x19" отговаря на изискванията на пощенския САЩ,18 x 20,5 инча.ВСИЧКИ калъфи са изработени от магнитен PVC. НАПРАВЕН ОТ гъвкави магнитни ПВК, UV масло предпазва, избледняват постоянен/Влагозащитен Антиuv, Антиузряване,водоустойчивый.ЛЕСНО СЕ ПОСТАВЯ И ОТСТРАНЯВА.100% чисто нов и високо качество,ВСЕ ТАКА може да се конфигурира по ВАШ дизайн.Като подарък за рожден ден или празнични подаръци-добър избор. Сменяйте капака на пощенската кутия за всеки сезон. Обръч пощенска кутия е направена високото качество " гъвкав магнитен PVC и UV-отпечатана , пощенски кутии от метал, но easyto извлича за да се отклони навън за следващата сезонен или празничен дизайн. ЛЕСЕН ЗА ТОВА ДА ВМЪКНЕТЕ по-ДАЛЕЧ И ВЗЕМЕ, Собственн-лепило.В съответствие с повърхността на аксесоари пощенска кутия, в съответствие с повърхност,като се затвори, и флаг, имате НУЖДА от шивач направи си САМ".Неметаллические пощенски кутии трябва да са упълномощени самостоятелно двустранна стикери.Симетрия от двете страни на модела.Изработен в съответствие със стандартния размер на метални пощенски кутии размер на 6.Прикрепени към метални пощенски кутии с помощта на самоклеящегося материал.модни и уникални, цветни и персонални проекти ще съживят вашата пощенска кутия.Украсете своя пощенска кутия капака на пощенската кутия.НАШИЯТ ПРОДУКТ НЕ е ИЗРАБОТЕН от винил материал и НЕ се НУЖДАЕ от магнитни ленти.

Подробности

Подобни продукти в категория